Listing Tag: high

МТБ Берово

Опција А: Должина на патеката 50кмСовладување висинска разлика 1500 мТежина: 8/10 Опција Б: Должина на патеката 43кмСовладување висинска разлика 1100 мТежина: 5/10 Опис: Оваа тура ви овозможува вистинска авантура низ #Малешевските планини. Патеката поминува низ коритото на реката #Брегалница, викенд населбата #Абланица, местото викано #Мелови потоа преминува од Пехчевскиот регион каде попатно можете да ги […]