Category: Џип – ОффРоад патека

Џип – ОффРоад патека

За оние кои денот сакаат да го поминат уживајќи низ малешевските природни и културни убавини кои се наоѓаат во внатрешноста на оваа планина, ви нудиме можност за незаборавна 4×4 OffRoad авантура. Пикник на планина е само дел од задоволствата кои би ги искусиле со нас. Во зависност од вашата желба и заинтересираност, патеката ќе ја […]