Category: Комбинирани тури

Маврово – велосипедски и пешачки патеки

Дводневно уживање на Бистра планина, во националниот парк Маврово. Првиот ден е предвиден за велосипедска тура (во зависност од психофизичката кондиција) и тоа: *МТБ Маврово голем круг *круг околу Мавровско езеро и посета на потопената црква (само во летен период) =Стартот на *МТБ Маврово голем круг е во Маврово од големиот паркинг. Возејќи по самата […]