Category: За нас

За Нас!

Спортско Планинскиот Клуб Малешевска Корија, Берово е здружение на љубители на планината, за рекреација во планина, туризам во планина, за грижа и заштита на природата, но и на културните и историските знаменитости во природа, за подигање на граѓанската свест за здрав живот, за да помага, врши едукација и организира активности и настани во однос на […]