Ендуро патека

Малешевските планини покрај велосипедски, планинарски и 4×4 OffRoad патеки, ви нудат извонредна можност за ЕНДУРО тура. Местото изобилува со прекрасни терени кои ви гарантираат 100% адреналинско возење и ужување во оваа природа. Ви нудиме над 70 км ендуро патеки низ Малешевијата по ваш избор.