Listing Category: Education

МТБ Берово

Опција А: Должина на патеката 50кмСовладување висинска разлика 1500 мТежина: 8/10 Опција Б: Должина на патеката 43кмСовладување висинска разлика 1100 мТежина: 5/10 Опис: Оваа тура ви овозможува вистинска авантура низ #Малешевските планини. Патеката поминува низ коритото на реката #Брегалница, викенд населбата #Абланица, местото викано #Мелови потоа преминува од Пехчевскиот регион каде попатно можете да ги […]

Elementary School

An elementary school is the main point of delivery of primary education in the United States, for children between the ages of 4–14 and coming between pre-kindergarten and secondary education. In 2001, there were 92,858 elementary schools (68,173 public, 24,685 private) in the United States, a figure which includes all schools that teach students from […]