Category: Велосипедски тури

МТБ Азот

Богомила и регионот АЗОТ (Велес) е очекува со сета своја природна убавина. Единствена прилика да го вдишете духот на Богомилите, да се сликате на Римскиот мост во Богомила, да возите низ преубавите села Папрадиште, Нежилово, Црешнево, Капиново… да пиете чај на трева пред планинарскиот дом во Чеплес, да вкусите каша од домашен вргањ во Бистрица,неколку […]

МТБ Берово

Опција А: Должина на патеката 50кмСовладување висинска разлика 1500 мТежина: 8/10 Опција Б: Должина на патеката 43кмСовладување висинска разлика 1100 мТежина: 5/10 Опис: Оваа тура ви овозможува вистинска авантура низ #Малешевските планини. Патеката поминува низ коритото на реката #Брегалница, викенд населбата #Абланица, местото викано #Мелови потоа преминува од Пехчевскиот регион каде попатно можете да ги […]